Benyt de rigtige kontor artikler

Uanset om det er på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret, så findes der rigtig mange nødvendige kontorartikler og kontormøbler. Som der er vigtige for både at få arbejdet udført, men også på bedste og mest effektive metode.
Tingene skal være i orden og være placeret strategisk rigtigt. Så du undgår spildtid, hvor du leder efter kuglepen, papir eller blæk til printeren.

For at få de bedste og de møbler + kontorartikler der passer bedst efter dit behov, så er det smart at finde nogle gode og ikke mindst stabile leverandører, der kan hjælpe dig, når du f.eks. skal have skiftet din kontorstol eller din printer er ved at løbe tør for blæk.

Mange online butikker og store udvalg

Med online webshop handel er det blevet nemt og super effektivt, at bestille varerne og få dem leveret lige til døren. Alt imens du stadig kan fortsætte dit arbejde og igen undgår spildtid. I form af køreturen/gåturen, finde varen i butikken og køen ved kassen. (ja måske er varen udsolgt og hele turen var forgæves).

Udvalgene er store i stort set alle butikker, da hver butik selvfølgelig gerne vil, at du placerer hele din ordre hos dem.
Find varen, placer den i ”kurven”, betal og få leveret til døren… Det bliver bare ikke nemmere.

Når kontoret ska møbleres med skrivebord, reoler, lamper eller nye kontorstole, så benytter vi selv oftest Holmris B8 , KontorErgonomi eller iStol, da priserne er lave og produkterne er i top.

Skal vi have tanket op på brugsgenstande som blyanter, kuglepenne, papir, ringbind, clips osv. Handler vi oftest hos Staples, BilligEmballage og Papir & blæk.
Disse 3 online butikker har super gode priser og er stort set leveringsdygtige i alle kontorartikler.

Handle stort = spar mere

Oftest får du mere rabat eller andre fordele, når du handler meget i én butik. Dette gælder uanset om det er i onlinebutik eller i en fysisk butik.
Mange butikker kører med forskellige rabatordninger, hvis du handler for x antal kroner. Så får du en kontantrabat, andre steder optjener du point eller retten til fri fragt.
Så når du handler, så er det altså bedre at handle alt på én gang, frem for at handle lidt af gangen.