Få de smarteste og mest cool wallstickers her

Du har helt sikkert set ”skriften på væggen”, enten hos vennerne eller på diverse facebook opslag.
Folk viser det gerne frem, da de er stolte over deres resultat, da det ser rigtig godt ud.

Tricket med denne skrift er de såkaldte Wallstickers. Så du behøver ikke at finde pensler og maling frem, for du får det hele som et klistermærke.

Det er flere fordele med disse wallstickers.
1 – Det ser flot og cool ud
2 – Det er super nemt at sætte op
3 – Det er meget nemt at fjerne igen

Det ser så flot og dekorativt ud, når du enten får en skrift, slogan, uddrag fra din ynglings sang eller et motiv op på væggen.
Det smarte med wallstickers er, at når du ikke længere gider denne udsmykning eller har fundet et endnu bedre citat, så kan du ganske enkelt pille klistermærket ned igen, uden at du skal til at male den udvalgte væg over flere gange for at dække det igen.

Dette er så nem og simpel en måde at dekorere stuen, køkkenet, soveværelset eller børneværelset.
Alle kan finde ud af at sætte det op.

Du kan med succes benytte wallstickers i alle rum

Wallstickers kan være med til at skabe hygge og glæde hos stort set alle. Kan du selv huske, hvornår du set set en wallsticker uden at læse teksten? Det er nok tæt på aldrig 🙂

Du kan samtidig bruge disse klistermærker til alle rum i huset. Alle butikker og webshops der sælger wallstickers, har motiver der passer til de forskellige rum. Nogle temaer passer bedre til nogle rum frem for andre… Ikke sikkert alle vil have wallstickers med fodbolde og playstation controllers i stuen. Omvendt ser børnene nok heller ikke positivt på stickers med citater eller krydderi navne på deres værelser.
I sidste ende er det bare forslag fra butikkernes side, og du sætter selvfølgelig dine klistermærker, lige præcis der hvor du lyster.

Der findes utrolig mange flotte wallsticker designs

Alle butikkerne har kæmpe udvalg der enten er delt op i temaer eller design typer. Der findes så mange forskellige designs, at du helt sikkert finder noget der passer i dit hjem og i din smag.
De fleste shops tilbyder dig også, at sætte dine egne ord på wallstickers, så du kan få lige præcis den skrift eller det motiv du går og drømmer om.
De fleste stickers kan du også få i forskellige størrelser, så det passer bedst muligt ind i din indretning.

Det er simpelt både at bestille de færdige produkter eller selv få dem designet og bestilt. Derefter er det i indkøbskurven og få betalt, så ordren går igennem. Derefter kan du trygt læne dig tilbage og vente på, at ordren bliver leveret ved din hoveddør.

Husk at læse instruktionerne ordentligt når du skal have sat din nye wallsticker op. Sådan at både walsticker og væg klar til opsætning. Nogle wallstickers kan være svære at få ned, hvis de ikke er sat ordentligt op.