Ferie er som balsam for sjælen

Det er så dejligt at komme på ferie og få en masse nye indtryk og oplevelser. Om du drager på sol ferie eller aktiv ferie som f.eks. ski, så er der bare lækkert at komme af sted.
Ferien behøver absolut ikke at holdes uden for landets grænser. Den kan ligeså godt og dejligt holdes i vores kære Danmark. Også her kan der vælges mellem aktiv ferie eller f.eks. dase på terrassen.
Men at kunne koble hoved fra og komme helt ned i gear er vigtigt for rigtig mange af os. Nogen kobler fra ved at ligge på en strand, andre kan næsten få stress af at ligge på en strand og kobler bedre af ved at suse ned af de franske alper på ski eller klippe hækken i haven.

Find det, der passer til dig og din familie!

Hvilken ferie-type er du så?

Som kort beskrevet i forrige afsnit, så kan der vælges mange forskellige typer af ferie, alt afhængig af årstiden.
De fleste mennesker tænker på ferie, som en tid hvor vi skal slappe af, nyde hinanden og hvis vi er i sydens eller østens sol, så skal vi helt sikkert også ud og shoppe og måske besøge de lokale markeder.

Det gode ved en dase ferie er, at du kan gøre mere eller mindre lige nøjagtig det der passer dig og i dit helt eget tempo. Få et godt og solidt morgenmåltid på hotellet, se områdets seværdigheder, ose i butikkerne eller nyde en forfriskende drink på stranden inden I skal ud på lækker restaurant og smage på områdets kulinariske oplevelser… DET er balsam for min sjæl.

Uanset ferie valget, så er det med at lade batterierne op, nyde friheden, fritiden og ikke mindst hinandens selskab. På den måde kan I skabe minder for livet hos Jer og måske også for Jeres børn,